Hedebo A/S​

​JORTON A/S

Til trods for sin størrelse holder JORTON nemlig fast i, at man som entreprenør skal være lokalt forankret for bedst muligt at kunne løse forestående byggeopgaver uanset størrelsen.

JORTON har derfor søgt nye partnerskaber i Randers for bedre at kunne løfte de mange spændende opgaver, byen har at byde på. Det har nu resulteret i et opkøb af entreprenøren Hedebo A/S, hvor direktøren Hans Jørgen Hedebo efter 30 år søgte nogle til at overtage hans velfunderede arv.

Selvom der på papiret er tale om et opkøb, er det i realiteten et partnerskab:

- Hedebo A/S er en god og sund virksomhed, og vi har det samme værdifællesskab, hvor vi gør en dyd ud af godt byggeri og dygtige medarbejdere. Derfor har vi gennem længere tid været i dialog med Hans Jørgen om et eventuelt opkøb. Han søgte nogle, der kunne drive virksomheden videre i hans ånd, og vi ledte jo efter lige de kompetencer og det lokalkendskab, han havde opbygget i sin virksomhed, fortæller Allan Harbo, administrerende direktør i JORTON.

- For mit vedkommende handlede det om at finde nogle, der kunne overtage arven og bygge firmaet videre på de samme værdier. Disse værdier har altid været at behandle medarbejdere og kunder ordentligt og altid arbejde for det gode byggeri. Det er netop grundlaget for, at vi har haft så mange gengangere blandt vores kunder gennem de sidste 30 år, fortæller Jørgen Hedebo Pedersen.

- Hans Jørgen fortsætter også efter opkøbet og hjælper til, at fusionen sker på en ordentlig måde. Det vil også betyde, at alle Hedebos nuværende kunder ikke skal bekymre sig. Opkøbet vil ikke have negative konsekvenser for dem, hvad end vi snakker om nybyg eller serviceaftaler.

Det betyder kort sagt, at Hedebos nuværende kunder vil få mange af de samme kendte ansigter ud på besøg, dog nu med JORTONS logo på trøjen.

Således er JORTON nu klar til at imødekomme nye og spændende opgaver for kunder og bygherrer i alle størrelser i Randers Kommune.​

JORTON blev etableret i 1932 af arbejdsløse jord- og betonarbejdere, som modigt tog kampen op i en krisetid og skabte Jord- og Betonarbejdernes Kooperative Forretning. I dag er tiden og opgaverne ganske anderledes, men virksomhedens DNA er den samme og indeholder de helt klassiske dyder som godt håndværk, samarbejde og professionalisme.

Således har vi i JORTON mere end 85 års succesrig historie og erfaring i ryggen, når vi som bygge- og entreprenørvirksomhed løser opgaver fra vores afdelinger rundt om i landet. Vi udfører alle former for byggeri og anlægsopgaver – fra udførelse af mindre fagentrepriser til store hoved- og totalentrepriser.

Ved stort set alle opgaver sætter vi en ære i at håndtere egenproduktionsopgaven selv. Inden for beton, elementmontage og murerarbejder har vi store kompetencer, som altid er med til at bidrage til en bedre gennemførelse af projekterne. Dette højner kvaliteten og sikrer, at projekterne leveres til tiden – uanset om det er opførelse af nyskabende kontordomiciler, opgaver for boligforeninger, arbejder for private husstande, moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

I 2018 beskæftigede vi i gennemsnit 378 medarbejdere og rådede således over en stor stab af specialister, der repræsenterede en omfattende og varieret teknisk og håndværksmæssig viden og erfaring. En viden, der løbende vedligeholdes og gerne deles, når vi løser opgaver i samarbejde med andre parter, såsom bygherre, arkitekter, rådgivende ingeniører og entreprenører. Vi finder løsninger ikke kun for JORTON, men

for hele projektet.

JORTON – det sikre valg.

Referencer​

Kontakt​

Jomfruløkken 5 

8930 Randers NØ

CVR: 2620 7207 

Telefontid

Man-tors: 08.00-16.00 / Fre: 08.00 – 13.00

telefon 8930 4500