Hedebos profil​

​Firmaet Hedebo A/S er et aktieselskab, etableret i Randers i 1989. Firmaet er i dag et veletableret mellemstort entreprenørfirma.

Vores formål er at drive entreprenørvirksomhed i total-, hoved- eller fagentreprise, samt at være underentreprenør til andre total- og hovedentreprenører.

Vor primære arbejdsområde er udførelse af beton-, murer- og tømrerarbejder som udføres af egne håndværkere, ligesom vi har tilknyttet en fast stab af underentreprenører, samt et tæt samarbejde med ingeniør- og arkitektfirmaer

Hedebo A/S arbejder hovedsagligt for professionelle bygherrer, primært kommuner, regionen og boligselskaber samt erhvervsvirksomheder. ​

Der arbejdes både med nybygning, ombygning og renoveringsopgaver.

Hedebo A/S lægger vægt på at have veluddannede håndværkere, så vi hele tiden er i stand til at tage den hårde konkurrence i branchen op og levere kvalitet til aftalt tid.

Virksomhedens aktiviteter gennemføres med den mindste mulige forurening af det ydre miljø under hensyntagen til de tekniske og økonomiske muligheder, og vi forpligter os til som minimum at overholde gældende miljølovgivning og myndighedskrav.

HEDEBO A/S lægger vægt på at medarbejderne inddrages i kvalitets- og miljøarbejdet og på at alle medarbejdere orienteres om virksomhedens hensigter på kvalitets- og miljøområdet samt betydningen for den enkelte medarbejder, hver gang der sker ændringer.

Vores målsætning er kvalitet til tiden.​​​

Referencer​

Kontakt​

Jomfruløkken 5 

8930 Randers NØ

CVR: 12901577 

Telefontid

Man-tors: 08.00-16.00 / Fre: 08.00 – 13.00

Find os​

HEDEBO H.J. A/S. INGENIØR OG ENTREPRENØRFIRMA
Jomfruløkken 5
8930 Randers NØ